Audio

Kary-mag

El perquè de tot plegat (Els meus inicis)

Des de sempre m’han agradat les arts escèniques i, en general, el món de l’espectacle. Els meus inicis dalt dels escenaris es remunten als anys 80. En aquella primera etapa, vaig començar oferint espectacles per a la mainada i em vaig especialitzar en màgia infantil. En una mateixa actuació, combinava les cançons tradicionals acompanyades de guitarra, amb el malabarisme, l’equilibrisme i unes petites pinzellades de màgia. A finals dels anys 80, vaig combinar els espectacles infantils amb l’experiència de formar part d’un grup de rock català, que tenia un repertori propi sorgit de la nostra creativitat i imaginació.

Durant tots aquests anys, els nens han estat molt presents en la meva vida gràcies al fet d’haver estat monitor d’activitats de lleure en una casa de colònies. Els espectacles musicals, de malabars i de màgia, de seguida van esdevenir un ingredient més en la planificació de les convivències dels infants.

Amb els anys, em vaig adonar que allò que realment m’omplia era la màgia. El malabarisme i l’equilibrisme com a arts afins, van passar a un segon terme, cedint tot el protagonisme a la meva autèntica passió, l’ il·lusionisme.

Des de l’any 2008 formo part de l’AMIL (Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida), associació impulsora, entre d’altres iniciatives, d’organitzar la fira de màgia al carrer “Montgai Màgic”, que es celebra el mes d’octubre a Montgai, o la “Lleida Tardor Màgica”, que es celebra al novembre pels carrers comercials de Lleida i al flamant Palau de Congressos de La Llotja. Col·laboro amb l’ONG Mags del Món, fent actuacions i donant a conèixer la màgia arreu, atansant-la especialment als col·lectius més desfavorits des d’una vessant completament altruista. També sóc membre de la nova associació Màgia Central-Catalunya.

Constantment intento ampliar els meus coneixements sobre l’apassionant món de la màgia. La meva assistència a congressos i conferències m’ajuda a aprendre i renovar idees per després aplicar-les als meus espectacles, de manera que sempre es van reinventant, mantenint la seva originalitat.

El “Congreso Nacional de Magia”, el Festival Internacional de Magia “Magialdia” a Vitoria-Gasteiz, el “Encuentro Internacional de Magos” a Almussafes, el “Encuentro Nacional de Magos Florences Gili” a Tamarite de Litera, el “Memorial Frakson” a Madrid, el Festival Màgic de la Costa Daurada “Vila-seca Màgica” i el “Peñíscola Magic Summer” són algunes de les meves cites màgiques obligades anualment.

No sé com explicar què té l’ il·lusionisme, però a mi em provoca un cúmul de bones sensacions que em fan gaudir a cada espectacle, tan si és per als més petits com si m’adreço als adults, per a grans públics o per a ambients més íntims i familiars, per a celebracions o per a empreses. Sigui del tipus que sigui, cada espectacle és únic i em regala una experiència que aconsegueix que mai deixi d’estimar la màgia.

Us podeu posar en contacte amb mi a: magic@kary-mag.es
per telèfon al: 659 23 76 70 o omplint el següent formulari:


Demaneu pressupost sense compromís.

* Tots els camps són obligatoris

| CONTACTE: 659 23 76 70 | magic@kary-mag.es |